51§ 28.03.2017 LUPA KUNNANHALLITUKSELTA TYÖNTEKIJÖIDEN PALKKAAMISEEN


LUPA KUNNANHALLITUKSELTA TYÖNTEKIJÖIDEN PALKKAAMISEEN

Teknisellä toimella on tarvetta kesätyöntekijöille ajalle kesä-elokuu lähinnä lisääntyvien ulkotöiden ja vakituisten työntekijöiden lomien johdosta. Tavoitteena on työllistää ensisijaisesti nuoria, 18 vuotta täyttäneitä ja ajokortin omaavia henkilöitä.

Talousarvioon vuodelle 2017 on varattu määräraha henkilön palkkaamiseen vesihuoltoverkoston kartoittamiseen ja osoiterekisterin päivitystyöhön. Ensisijaisesti haemme insinööriharjoittelijaa tai soveltuvan teknisen toisen asteen koulutuksen omaavaa henkilöä. Ajokortti on välttämätön.

Rakennustarkastaja
Tekninen lautakunta hakee kunnanhallitukselta lupaa palkata 2-3 kesätyöntekijää kesä-elokuun ajalle, varatun määrärahan puitteissa. Lisäksi haetaan lupaa palkata henkilö vesihuoltoverkoston kartoittamiseen ja osoiterekisterin päivitystyöhön määrärahan puitteissa.

Tekninen lautakunta
Hyväksyttiin.

Kunnanjohtaja
Kunnanhallitus myöntää tekniselle lautakunnalle luvan palkata 2-3 kesätyöntekijää kesä-elokuun ajalle, varatun määrärahan puitteissa sekä antaa luvan palkata henkilö vesihuoltoverkoston kartoittamiseen ja osoiterekisterin päivitystyöhön määrärahan puitteissa.

Kunnanhallitus
Hyväksyttiin.