Kissankellon ryhmäperhepäiväkoti ja päiväkoti

Lestintie 40
69440 Lestijärvi
puh. 044 5436 484

Kissankello sijaitsee kauniilla paikalla Lestijärven rannalla. Tiloissamme toimii 8 -paikkainen ryhmäperhepäiväkoti ja 14 -paikkainen päiväkoti. Kissankello on avoinna pääsääntöisesti klo 7- 16.30. Tarpeen vaatiessa tarjoamme hoitoa myös muina aikoina.

Ryhmäperhepäiväkoti on tarkoitettu 0-4 -vuotiaille lapsille. Lapsiryhmässä työskentelee kaksi perhepäivähoitajaa.

Päiväkodissa työskentelee päivähoidon ohjaaja (lto) ja päivähoitaja (lähihoitaja). Ryhmässä on esikoululaisia ja 5 -vuotiaita lapsia. Päiväkodissa järjestetään tarpeen vaatiessa myös koululaisten (1.-2. lk) iltapäivähoitoa.

Kissankellossa on turvallinen ja kodinomainen toimintaympäristö, jossa lasta hoidetaan ja kasvatetaan rajoilla ja rakkaudella yhteistyössä lasten vanhempien kanssa. Jokaiselle lapselle laaditaan varhaiskasvatussuunnitelma.

Retket lähiympäristöön kuuluvat viikottaiseen ohjelmaamme: tutkimme luontoa, leikimme metsässä, marjastamme, keräämme luonnonmateriaalia askarteluihin ja liikumme paljon vaihtelevassa maastossa ympäri vuoden. Toimimme kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Annamme mahdollisuuden leikkiin ja olemme läsnä lasta varten.

Kunnan varhaiskasvatussuunnitelma lataa tästä
Kunnan esiopetussuunnitelma lataa tästä