Ajankohtaista


TULE KUNNANJOHTAJAKSI LESTIJÄRVELLE!!

Lestijärvi on pieni, reilun 700 asukkaan kunta Keski-Pohjanmaalla. Kunnan visiona on säilyttää kunta elinvoimaisena kuntana, jonka talous on kunnossa ja laadukkaat peruspalvelut pystytään takaamaan kaikille kuntalaisille. Kunta haluaa olla myös aktiivinen palveluverkostojen kehittäjä ja käyttäjä.

Lestijärven nykyinen kunnanjohtaja on jäämässä eläkkeelle 1.7.2021 ja siitä syystä Lestijärvellä julistetaan haettavaksi

                                 kunnanjohtajan virka.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on ylempi korkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus sekä elinkeinoelämän tuntemus ja kokemus kunnallishallinnosta.

Arvostamme yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi arvostamme vahvaa johtamista tiimityöskentelyssä sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Myös hyvät tietotekniset taidot katsotaan eduksi.

Virka tulee ottaa vastaan 1.7.2021. Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valinta-päätöksen tiedoksi saannista. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palkkaus KVTES:n mukaan.

Viran hakuaikaa on jatkettu ja aiemmin jätetyt hakemukset otetaan huomioon. Kunnanhallitukselle osoitetut hakemukset opinto- ja työtodistuksineen sekä palkka-toivomuksineen pyydämme toimittamaan 14.1.2021 klo 16.00 mennessä osoitteel-la: Lestijärven kunta, Lestintie 39, 69440 Lestijärvi tai lestijarven.kunta@lestijarvi.fi.

Lisätietoja antavat valtuuston puheenjohtaja Marja Tiala puh. 040 7075 945 ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Jukka-Pekka Tuikka puh. 050 5306 376.