Ajankohtaista


AVOIMET TOIMET

Lestijärven sivistyslautakunta julistaa haettavaksi 31.1.2011 klo 15.30 mennessä
VAPAA-AIKAOHJAAJAN osa-aikaisen toimen

Vapaa-aikaohjaajan tehtävänä on Lestijärven kunnan nuoriso-, vapaa-aika- ja liikuntatoimen tehtävien hoitaminen. Tehtäviin kuuluu nuorisotilojen valvonta, tapahtumien järjestäminen ja toiminnan suunnittelu yhteistyössä koulun ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Työaika on 50 % kokotyöajasta ja työhön sisältyy ilta-ja viikonlopputyötä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää kokemusta vapaa-ajan ja /tai nuoriso-ohjaajan työstä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja halus työskennellä nuorten kanssa. kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on vapaa-aikaohjaajan, nuorisotyönohjaajan tai liikuntaohjaajan tutkinto. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja voimassa oleva rikosrekisteriote. Palkkaus KVTES:n mukainen.

Hakemukset osoitteella Lestijärven kunta, Sivistyslautakunta, Lestintie 40, 69440 Lestijärvi. Lisätietoja rehtori Tarja Mäkelä puh 0440 540839, 06 8889232Lestijärven tekninen lautakunta julistaa haettavaksi
KIRVESMIEHEN / KIINTEISTÖTYÖNTEKIJÄN toimen ajalle 15.2. - 31.12.2011
toimi tullaa mahdollisesti myöhemmin muuttamaan toistaiseksi voimassaolevaksi.

Toimenkuvaan kuuluu kunnan kiintesitöjen korjaustyöt, huoneistoremontit, tavanomaiset kiinteistöhuoltotyöt, sekä vesihuoltolaitoksen rakentamis-, korjaus- ja huoltotyöt.

Tehtävän suorittaminen edellyttää B-luokan ajokorttia, oman auton käyttö- mahdollisuutta, sekä voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja. Alan koulutuksen omaavat hakijat asetetaan etusijalle ja aikaisempi kokemus luetaan eduksi, samoin LVI-alan koulutus.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimuksen mukaan. Toimen täyttämisessä noudatetaankolmen kuukauden koeaikaa.

Tekniselle lautakunnalle osoitetut hakemukset liitteineen (CV) tulee toimittaa 28.1.2011 klo 14.00 mennessä. Lisätietoja Olavi Syri puh. 06 8889209.